20090125

brainstorm;

now im listening to arctic monkey.heee plus to paramore.dorang mmg la sgt best lagii2 paramore.y?? korang dgr2 la sendiri.heee.oke tuka topik lahh.hari nie mcm sgt la penat je kan but atleast i have fun with what im doing for the moment.

eh.weh best tadi jumpe kau && hangout ngn kau.&& thanx to pyan la kann.mmg sgt bnyak perli aku lagi2 bile aku salah sebut lalu jadi laru.huh? aku same mcm kau la zaza.maybe nie kot akibat nya tok remaje pompuan yang byk ckap smpai xsedar ape yang dikeluarkan dr mulut menda yang salah.hahaha.malu mmg la malu tapi wat budu je kan.hahaha.&& sorry sebab aku mcm malu2 nak bergambar.tapi lepas nie amek la byk2 pon.xkesah dah laaa.(; nty2 kite ngedate ag ehh.

aku dah xtaw nak tulis ape plak.esok2 smbung ag la eh.

im saving my money for sumthing (;

3 comments:

tintin said...

wahhh
si die bersame dslr nyer
ngengenge

halmi said...

haley cun..
hehe

teetee said...

hahaha.