20090122

a tyme;

oke there was a time mcm aku ngan kawan2 aku aka amy epit && nadia.oke kitorang dah mcm adik beradik kott.aku rase la kan.aku merase kan mcm ada sorang laki nie kwen ngan sume jenis pompuan && setiap dorang tu melahirkan kami.petang tadi kelas xada.aku plak xbalik && aku sgt la mcm rugi sebab bole je aku nak balik hari nie pg.nak buat sume orang hangin je kan.hahaha.oke.after dat aku && nad teman la epit && amy dftar tok muet yang makan duet kami sebanyak 60.lagi2 kat aku la kan.hapak langsung xada duet.haih.nak nanes tapi aku mcm xape laa.

kitorang kalu dah dok melepak mmg la kan mcm pasar mlm tu kitorang yang punye.lagi2 aku nie laa.kalu menanes ke gelak ketawa aku lah pemenang antara sume pompuan.&& theres certain of them yang pggil aku nie produk skola agama yang gagal.haha.lantak la aku peduli ape.oke sure nak taw kan.dalam perbualan kitorang mesti ada la unsur2 yang xpatut di cakap.mereka && aku same saje.hahaha.antara kitorang dah mcm rilex je laa.nad bukak cerita pasal die g kursus kawen.epit && amy dah start excited nak taw mcm mane nak buat gurls && boys tu turn on.u noe wat the hell im talking about la kan.aku bukan xsuke tapi hahahaha aku malu dow.tapi xape la aku xksah.

disebabkan aku nie dah xada duet nak berbelanja.sok aku ada rm3 je nak bayar duet bus dah kena tolak rm2.heee.hebat kan aku nie.pastu kawan baik aku nie yang 3 orang nie dorang kuakan rm1 n kasi kat aku.kitorang sempat la nak main passing duet balik.sebab aku xnak gune duet dorang.aher nyer aku mcm nanes la kan.terharu kott.kawan aku nie mcm tolong la jugak.pastu lepak punye la lepak dalam 130 jam kot.mcm2 cerita la kitorang bincang kan.

pastu aku sempat la nak menyapa kawan2 belajar aku.antara nyer faiz, bamboo, bana, aizat, kak fizah & kak pah, boi n am, faizal malik.hahaha.pastu epit plak g pggil budak yang sgt la pelik dengan andaian mereka yang faizal malik nie suke kat aku.hahaha.oke.ape2 je la kan.pastu dorang ckap pulak faiz nie pon ada hati kat aku dengan ada sebab2 && bukti2 yang rasional tok aku pon layankan.faiz nie die amek aku punye tali gantung kad pelajar.pastu xnak kasi balik la kan.pastu pandangan epit plak die pandang aku mcm suke kat aku && tyme last sem die ada tnye kat epit samada aku n epit nie couple or x.haihh.aku nie pon layan je la kan.pape la dorang nie n amy pon nak sebok membantu mereka nie badd 100 yang faiz tu suke kat aku.hahaha.watever la kawan2 gemookkk aku.

semalam arep aka ex aku ada msg aku mengatakan yang die masuk icu.aku xpasti plak nape && ape sebab tapi kate orang msg gune num die tu yang die masuk icu.mcm2 la masalah aku nie kan.yang penting sebenarnyer aku dah cukup hepi nakk balikkk..(;

ehem2..hope dat day will be fine (;

2 comments:

tintin said...

mcm2 kesah tol
adoiii
sbr yah
dugaan

- said...

lame tak singgah sini. hope sume nye oke oke je :)