20090412

cupcakes!;

hari nie setelah aku dah lame xbalik umah yang chantek nie.aku keluar teman mama and untie joy g wat terapi.ape yang best nyer kalu kua ngn mama or any other family.sebab mereka paham aku xada duit.aku bukan nak kikis tapi yela kan aku kadang2 perlukan jugak rase kepuasan shopping.thanx mama.aku suppose yang kena drive tapi mama plak mcm say nothing so aku pon malas la nak sebok2 pgg stering comel tu.hahaha.we went to care4.shopping skit kat fos.aku peduli ape orang nak ckap aku nie miskin ke ape.fos banyak choice laa.mufah pulakk.skunk kan tgh gawatt.dapat la dua baju.and ofcoz kat kedai lain another 2 selendang.thanx again.skunk mcm dah melambak pulak selendang aku.xtaw nak pakai yang mane.

oke the main story sebenarnye aku nak buat cupcakes.dah lame xbalik kan.rindu la nak buat.and hasil nye sangat la hmmmm.sedap la plak.tapi aku punye habit kalu buat sendiri aku xada rase nak makan sangat la plak.aku makan 2 je.yang lain aku makan along buat mini piza kot.sedap lahhh.
and the moment yang suke when along and kak farah sakat aku dengan bf aku yang mereka pon xtaw sape.punye la korek dan korek tapi naseb dorang xtaw banyak.malu laaa.jgn la sakat ag yerrr.

dalam post yang nie aku nak mnx maaf kat sorang mamat nie plak.sebab aku nie bukan la nak kate baik mane kan.aku ada cerita buruk and sume orang sure ada.tapi biarla sume jadi rahsia hati masing2.thanx to gemokkk amy sebab tlg aku.sikit pon oke la kan.and for himmm.
sy xtaw nak buat awk paham mcm mane. kite suke kat awak.ikhlas nak kawan ngn awk.tapi sy xnmpak awk punye usaha nak kawan ngn kite.nape la kite nie awk pandang mcm pompuan yang harga rm10 je.nape xnak sedar.bukan sume pompuan mcm yang awk sangka kan.ada orang ckap kite nie mahal kottt.xape laa.kite nak amek berat ag pasal awak.kite nak ag kawan ngn awak.tapi kite nak awk paham.sorry for everthing. );





3 comments:

tin susu said...

waaa..sdap nye cup cake..
t jgn lupe bwk blik kmpus..
kitorg pn nk gak..

halmi said...

cupcake yg enak tp xdpt rase pon
haha

teetee said...

hahaha.
padan muka sume rakyat jelata yang ngak dpt merasa.jgn wisau masih ada untuk semua.
heee