20090608

mama crying on the phone;

hari ahad yang lepas as usual aku balik ke segamat balik cause ada lagi 3weeks more to the finals kot.ayah went to terengganu for the UIA's badminton tournament and mama went to puchong office punye tournament.me and angah kena lah gerak alone to klsentral.but angah said kawan die hantar.fine; aku nak gerak mcm mane.on that sunday nak naik putra tapi putra ada renovation kat stesen bawah tanah.mcm mane nak sampai kat seberang sane.nasib ada ayip.thanks to him act.

keluar dr rumah mmg sangat awl pukul 11.15am oke.and the bus arrived 1hour after.buduh punye bus.and after dat mama called with that kind of voice.pukul satu aku sampai kat kl sentral and terus msg mama dat aku dah sampai.mama called and im on my way to starbuck ( dah kemaruk ice blended).mama nangis dalam phone.

she was feeling so guilty sbb xhantar me and angah to klsentral and bye2 kat kitorang tyme nak naik tren.mama said diz words
"i owed you a thousand apologies, adikk"

me
"huahuahua( crying kat counter starbuck)"

to mama;
its oke la mama.adik paham.mama ada keje kann.
lagipon adik dah besar kottt.heeee.
sayang mama.

2 comments:

thesilentprincess said...

thankz to ur mama gak coz ajar s.o.s ur ayahanda..hahahaha

atiqah said...

HAHA.
bungek la ko kan.
hahaha