20081228

selamat;

skunk nie aku dah ada kat kolej yang terchinta.aku g awl sebab angah aku dftar degree kat tempat yang same tapi juz lain hari je.aku nie pon taip tyme ptg.tyme yang aku rase free kot.aku bukan ape pon juz tadi aku kinda unpack my stuff.kebetulan kak ekin dah sampai dgn atuk(bf kak ekin).diorang ajk g makan.kitorang pon amek la kesempatan tok makan kat luar jugakk kan.we have alot of fun in the first day.aku sempat la buy some bilik stuff to make my room complete.byk brang bilik yang hilang.makcik cleaner amek kot.lantakk laa.aku g makan dekat nasir corner.dah abes makan tu pom kate.ada angah aku.aku toleh je mmg angah aku la yang ada.cehh kawan2 die sume mcm sebok je nak menyampok nak taw pasal adik icfa nie.aku balik sampai kat bilik aku sambung la balik kemas barang.pastu nut & aman dtg laa.kitorang jenguk2 mcm borak kat kedai kopi je kan.wendu kat dorang sebab dah x satu aras dah.ptg nie aku on mandi la kan.mcm best plak sebab dah penat && sweat gile je tadi.sejukk dah badan aku nie.nie aku tgh xbuat ape pon juz hanya tok korang taw aku hidup lagii.
&

aku akn post lagii.hehehe.
untuk mohd shahril<3
nahh amek niee.

3 comments:

tintin said...

heee
aloooo
chomel nyer
ngee =)tengs

halmi said...

ape kau merepek ni

Nadiaa said...

tahniah tahniah, result bagus :)) feweet dah balik hostel, ronggeng2 dgn kwn sebilik syok