20090411

after awhile.

hye guys.long tyme no update the fucking blog.oke sumpah aku rinduuuuu sangat2 kat blog nie.dah nak mcm afew weeks la kann.shahril hilang aku pon mcm dah malas.heee.theres alot of story aku nak cite.tapi bile nak ingat balikkk mcm payah pulak.now aku kat umah yang dah mcm lame xbalik.sebab aku mmg xbape nak suka balik.the one reason aku balik sebab aku rase nak buat cupcakes.yeaaaa.what a release kannn.before this antara sebab aku xmaw and ofcoz malas nak update sebab banyak sangat keje2 yang terbengkalai.mmg banyak. tak terkire la kan.dengan 3 assgnment kena anta tarikh yang sama.kena blakon drama ag.sampai aku sendiri xtido plus sakit2.oke stop.aku malas nak ngat.

final da around the corner.stadi makin lame makin terokk je.aku dah mcm lemah semngat pulak.xada tempat nak ngadu.setiap malam nak nanes je.mane bole tahan mcm nie.aku rinduuu dia.aku rindu
duet.aku rindu shoppppinggg.

oh yeah. a few week yang lepas aku dpt surat dr shahril.peh.winduuu sehh.ape kandungan dalam nye.aku rahsia kan.yang penting dia oke2 aje.shahril kirim salam pada semua rakan2 nya.

aku sekarang seronok msg ngn liyana.rase dah mcm 1 family pulak.naseb kami satu kepale la kan.thanx yana.kamu pengubat rinduuu.aku dah speechless pulak la kan.later on aku update oke.nie ada la gambar2 terbaru yang dah sekian lame xupdate.haha.(;



2 comments:

Nad. said...

Past is past. Tak perlu nak ingat semua tu kan, sabar je oke. Oh btww final nk dekat dah? goodluck eh :)

_fAtyn+aSiLAh_ said...

GUD LUCK syg!!