20090414

suddenly;

today, im doing nothing.just lepakan at home.yang boring.mmg la sgt la boring.watching hbo.ada mr harry punye cite.aku dah berpuluh2 kali ulang tayang cite.boringgg.oh yeah.hari nie masak kari udang and hotdog.pelik takkk.suke ati aku laaa.

petang tu mama call.suruh siap nak g repair spec mata yang aku telah patah kan.hahaha.al maklum la aku seorang yang agak kasar.heee.tapi ada hati nak pakai contact lens.pandai punye budak kann.kann.oke we went to that kedai spec mata yang selalu g.cina apek tu ketok punye ketok ahernye berjaya masuk kan skru nye.terer laa.hahaha.

after that me and mama g pasar malam greenwood.carik makan sebab mama malas nak masak.bese la tu kann.tgh mama syok plih buah kundang yang masyamm tuu.aku nie tgk la makanan yang ada di sekeliling.

tiba - tiba...

hey, he looks exactly like the love of my life.omg.at that time no one no how do i feel.mata pon bergenang la mcm tasik kenyir.alangkah malu nye kalu ada orang nmpak.lepas tu aku dah xnmpak dah kelibat mamat tu.mmg mcm la kan.kurus.rambut kinting2 serabut.and he's wearing the cap.wahhh.hmm.aku dah speechless.xtaw nape.maybe because i missed him soo much.

aku punye prestasi belajar mcm ape je.aku xada semangat.hmm.pity me kan.but i can continue the survival with the support frm others.halmi, nad cit,gemokk, epit, and my roomates yang kelakar je laa.and not forget my wingmates. (:

muka mamat tu mcm gambar yang nie.

or you guys can click here to go the oldest post;

2 comments:

halmi said...

sabar ye..
suatu ari nnt rezeki 2 pasti dtg

kite pon ade masalah yg same gak
haha

atiqah said...

oke awak.
awk jgn la sedih.
kite mcm taw je awk sedih nape mlm nie.
hmm.
maafkan kite. );