20091221

saya perasan macam model // damn tqah bangun lah dr mimpi;

hanya pada the One moment aku berlagak macam model. Aku dah perasan lebihh;


9 comments:

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

atiqah said...

thanks anyway<3

tintin said...

u r not damn...
u r totally fresh looking

atiqah said...

okay.thank youuu

afifufefo said...

boleh jd cover mag maskulin edisi januari niii :P

atiqah said...

afieee.siut je lah kau kann.maskulin nak pulak aku nie.tak nak jadi model pon.karang laki sume ngat aku nie laki jadi pompuan.tak pasal2 kena interview mcm mane buat pembedahan.

mrsfadzil@mama ain said...

Damn gorgeous laa dik! Leh jadi cover gal aper..bangga tau jadi ur SIL nanti!

atiqah said...

hehehe.alaaa.malu la tiqah.hahaha

Anonymous said...

aik ? ex smkakl tapi freehair ke skrg ? astagaaaaaaaaaa