20100603

update blog guna handphone.

bukan selalu dapat nak update blog guna handphone.bukan ada menda penting nak di update kan pun.dan bukan nak riak lebih sebab aku bukan guna berihitam atau phonesaya.aku cuma nak bagitahu aku tak boleh nak tidur.dah berapa hari dah mcm ni.aku tak tahu kenapa.then regarding what happen semua nya dah lama berlalu.aku maafkan semua means aku moveon.mcm juliet cakap la.aku cuma terfikir apa yang cik lilix perkatakan apa yang aku nak jadi kelak.okay.meh aku habaq mai apa aku nak jadi.aku nak jadi mcm ayah aku.arkitek.or apa2 dalam bidang yang sama.then parents tak sokong aku masuk business.siapa cakap if kau tak minat kau tak boleh berjaya.aku boleh je.insyallah.minat boleh dipupuk.dah lama aku ambil business dgn harapan aku ingin kan dslr sebagai hadiah graduasi.malangnya nasib aku tak ada.ayah kata ianya sebagai hobi.jadi tak penting utk tqah ada.nak guna suka suka guna la yang compact je.alahai.aku sebak dapat berita macam tu.alangkah bahagia nya if mereka paham.aku belajar semua kerana nak banggakan mereka.nak mereka gembira.aku tahu mereka garang.sampai sekarang aku takut dengan ayah.sumpah aku tak tipu.hidup setiap insan lain2 dan aku antara yang lain itu.aku berhasrat nak kumpul duit dan beli yg secondhand punya pun jadi la.aku minat nak belajar.then aku da bebel tah kemana.lebih baik aku kira kambing.so kawan2.family korang support tak apa yang korang minat?

3 comments:

Lily said...

kira kambing dah ketinggalan lah.
minum susulah. dutch lady. nyum2.

atiqah said...

hahaha

Anonymous said...

kumpul duit! itulah yang terbaik :)
saya sokong anda.