20090110

azam baru;

now; we all can have a new mission kan.kire azam baru la kan.aku pon ada wlaupon mcm baru je aku nak buat.lambat sket la dari org lainn.smlm lepas aku meronggeng kat segamat aku pon mulakan azam baru aku nie.nie adalah senarai azam baru aku.
  1. potong rambut jadi pendek (xkan la panjang kot kann)
  2. aku nak dapat atleast a- kat subject 4 credit hour (law && finance)
  3. of coz aku nak naik kan pointer lagii.heee
  4. aku nak kurangkan penipuan dalam hidup (xkire antara family or in relationship)
  5. nakk pergi gig lagiii.heee.
  6. menjadi seorang ehem2 yang berjayaaa.wahhh berangan je lebeh aku nie.
  7. aku nak jadi seorang yang berjayaa.xpaham? korang pikir la sendiri oke.
  8. yang nie patutnye jadi yang paling atas laa.aku nak ckup kan solat 5 waktu yang kdg2 xpenuh.
  9. berbahagia bersama yang sesiapa(;

3 comments:

halmi said...

semoga pasni sume akn jd lbh baek :)

tintin said...

ahh si jepon
yela weyh
ko dh dpt
mngmbil kesempatan
wahaha
haha

teetee said...

adoii.jgn gadoh2.