20090112

5.09 pm

ive juz got back frm my finance claz.aku ngat susah sgt tapi aku rase oke2 je la.average && may hope i can pass the paper with flying colours.heee.aku mcm penat plak je sebab tadi g bank keluarkan duet.keje umah?? ofcoz la ada bagi memantapkan lagi minda ank muda ini.hahaha geli je kan ayat aku nie.finance ada keja && fer tomorrow ustaz yang baik itu nak smbung buat kuiz 500 arabic words with the meaning and plus no mistakes oke.kalu ada, all of my classmates will be in the same show which is standing on the chair && table.haaa gile?? bese je kot.mmg la bagi aku bese je sebab aku mmg xada perasaan langsung nak kena berdiri kat mane2 && buat ape2 yang mcm malu coz aku mmg budak xtaw malu.(;

currently; im trying to be me.

1 comment: