20090223

muh;

hah.diz post ill talk bout my fav band.meet uncle hussain.me was like the biggest fan ever.maybe im not that big to called as the biggest fan but my heart as big as bumi yang ku pijak nie.hm.mcm orang gile plak kan.xada la gurau je la.tapi aku seriusly mmg suke lah.ni sume mcm gmbar yang sgt la lame kot.oke tadi my fren soh aku bace kat paper kosmo.there were something bout muh nie.pasal ape tah.sebab aku xbape minat nak bace pasal hal2 mereka nie.aku minat hanya kerana music.hah tapi aku sgt la gile kan lan tuh.peduli ape aku.aku xnak la gadoh2 ngan orang ramai.sebab aku nie pon bape nak ckup ilmu pasal nie kan.juz aku nak wat conclusion je la.dulu tyme hujan naik orang pon ckap itu n ckap ini.nie bile muh naik orang pon ckap itu n ckap ini.
aku nie bersifat orang yang jujur la kan.aku merindui hujan.sebab hujan ada sume music kite naik.sebab hujan ada rantai art jadi happening sgt2.sebab hujan aku kenal kawan2.sebab hujan sentiasa akn turun bukan mcm minyak main naik turun pulak kan.so aku tgh windu la jugak.dulu orang fuck hujan sebab dah mcm nak jadi mainstream la n atas sebab yang lain.aku dpt taw pon dr kawan aku nie.tapi sume orang ada kelemahan n kelebihan masing2 kan.kite terima jela mereka seadanya.kite bersatu pon mcm kerana minat yang same.minat dgn music.music brings we all together.oke.thats all bout muh.aku nie kalu ckap byk asek nak merapu je kan.lebih baik aku senyap je.

6 comments:

dynac3064 said...

btol2..
music make us unite..

erm..

wat eva..

sy suke tekno jerr..

tintin said...

loorh dynac
ko pon d kt sni hah
haha

tehcno utk owg cine jer
=P

teetee said...

haih mcm2 laa.
tecno pon music jugakk.
hahaha

tintin said...

wekkkk
nie kje anda hah

halmi said...

caer pandai shuffle
jgn maen2
haha

teetee said...

haha.
caer?
hidup orang segamat.