20090208

gile;

it seems to hard diz month with f***ing s*** tests and quizes.aku nie bukan nyer robot senang je nak buat all work in a same time.wat the pressure ive shud handle with.for diz week je ada test law251 && mgt300.dah la selang only 1 day.nex week plak ive got finance test.wat the fish.n after i noe the date of seminar have been postpone lagi la nak nahek hangen je neh.ive done my work.gune duet taw x nak kena print g HEA lagi mnx cop && g fotostat flyers.taw nak tuka je tarikh.kalu ye pon s****r , atleast tell others 1st.hari tu meeting exco xada la pulak kau nak ckap awal2.haihh.mcm2 la perangai kau.
last evening i msg with amy.order makanan la konon.naseb bahek la die nie ada perot && perasaan.aku dah lapar gile.otak nie dah mcm fully utilize for law dah.walaupon makanan sampai lambat aku xkesah.n nway thanx taww(;.makan sandwich + white coffee mmg menyeksa kan perot && mind.sakit giler perot aku.memulas mcm washing machine.kepale dah pening.badan dah mcm unstable.rase nak muntah.so finally ive decided to get rest.lepas dah solat && buat perkara yang suppose aku selesaikan.kau tepon aku plak.thanx taw<3.
pg nie aku bgun mcm xnak awal la kan.subuh jgn ckap la kan.asek terlepas je.aku tido mcm org kena tembak je.nie kau yang ckap kan.hehe.bile bagun kepale mcm pusing2 mcm eye on malaysia dekat funfair segamat nie.laju gile nak mampos.kalu korang tgk sure mcm nak maki budak2 yang keje tu.dorang nie gile ke ape kan.hahaha.sumpah aku ckp mmg laju.there a time kitorang nga decide nak main ape.roller coaster or bumper car.&& that eye on segamat tu pusing laju sgt2 la dgn hanya membawa 1 org je dalam tu.cant described.gilaa laa.hahaha.oke.back to the story.aku nie asek nak melencong je kan.aku g mandi && now im oke.happy ending.
must get back to the track.studyy ; kau bile nak bgun nie.

4 comments:

halmi said...

mcm mane nk baik kalu biarkn je
degil la die ni
hm..

tintin said...

bak kate pepatah melayu
dengar la kate si suami tu =)

teetee said...

naseb baik aku rabun

tintin said...

aper yg rabunye??
can i knw