20090510

jay bee again;

hey guys lets post another one.me and my family went to jaybee.mama came with ayah as the driver of our own.first datang segamat pick me up and after dat pick angah pulak.al maklum laa kami belajar tempat yang sama.lepas tu berterusan la kami ke jaybee.mama ckap kalu sempat we all can go to singapore and ofcoz mama dah bawak passport.heee.butt.. kitorang xjadi pergi cause of some reason.

we arrived there tapi sudden kete pulak buat hal.adoi.terpakse laa tggu lame sikit.me mama and angah g makan kat mapley.lame gile xlepak kat mapley ngn member.guys jom kua nty ehh.

dalam pukul bape tah kitorang smpai kat stadium badminton dekat area larkin.sebenarnya ayah ada tournament.aku dengan semngat yang berkobar2 sokong dengan sepenuh haty laaa.and ayah menang.the first ever winning game for the whole day.team lain sume kalah.adoii.wat malu key ell je lahh.and aftr dat ada a fren of ayah came by and ask for a dinner with the whole family.

makanan : beriani arab
bintang :****1/2

boleh tahan laa.tyme nak balik hotel je dah perut mule boyot.ayah dah penat drive satu hari.lawan badminton lagi.kami decide not to go out.singapore cancel.mama ckap nex tyme ada lagi.kite pergi lagi.aku mcm bese laa.oke aje.xkesah.

oh yeah malam tu jugak ayah ckap nak pergi the zon.aku hnye ikutkan aje.ayah suddenly singgah kat al-ikhsan.kedai sukan.im walking around and ive found the cutest walking shoe.
brand: nike
mmg chantek.ive told ayah and aku tanpa xtaw malu sarung la kat kaki.muat la pulakk.haihhh.membuak betul lah jantung aku nie.kasut tu aku masuk kan dalam
"the must have list"


the end of our journey

the things that ive been waiting to see;
1. mohd shahril bin sulaiman <3
2. the skirt mama bought.(thanx mama.luvya)
3. seti/ sofa fella design baru bought by mama and ayah
4. my room(rindu nyaaaa)
5. friends remain and never end (=


2 comments:

[*fAt!n aSiLAh*] said...

i agree it's cute..
u should see kt adidas pnyer..
mmg chantek..
hrga pon chantek!!
huhuhu :p

atiqah said...

hahah.
bungekkk laaa.
mmg la harga pon mahall.
wawawa.
tahan je laa.