20090507

settled.

yeah.aku dah abes final.finally, aku dah settled all the paper.act; xada la banyak mane pon paper yang diambil just gap for each paper je yang mcm jauh.target nak dapat dekan buttt mcm xada harapan je.kalu ada rezeki aku terima aje.heee.surat aku semakin xada.aku xtaw la nape.maybe budak laki2 yang jahat ambil surat dari perwira aku tu.kuang asam.kepada sesiapa yang ambil tlg la letak balik kat peti surat tu.xpayah la nak bace surat chinta hati aku tu.sebokkk je.bukan ada pape pon.

sekarang dengan kegawatan ekonomi yang melanda, aku xada duet.ayah masuk kan seratus aku dah abes kan bayar duet kolej.sape soh bayar lambat2 ha tiqahhh?? padan muka kat aku sendiri.its almost 4days i haven't eat dinner.ada harapan nak kurus x? heee.cube la bayangkan aku kurus.wahhh.mcm comel aje.halmi ckap lemak yang chumel.iye la tu.

bile aku try godek2 balik beg kecik yang ada syilling, aku dpt la dalam rm8.70.aku belajar care nak sekat perut.jimat duet and banyak lagii.

sekrang aku menyaksikan nurul aida binti senawi makan mamee and twisties.lapar kan akmi sekarang perut aku dah berbunyi2 tapi aku tahan.huhu.

oh i just wanna add something that might be important;
to those yang terase ada terpinjam fulus aku
harap2 ada la kesedaran untuk memulangkan
aku xnak meminta
kalau ingat ape salah nya pulangkan balik
aku sengsara xmakan tawww. =(

1 comment:

fadYGbaek said...

haha..
cian org pinjam fulus, tak pulang..
:P

nway, congrat! abis final dahhh..