20090627

babi punye sesema; manusia yang kena

babi nie suka lah nak buat hal.bukan nak mara ke ape.tapi bile dorang dah bersin yang kena manusia.lagi2 mangsa nye aku.banyak menda yang aku sendiri xdpt nak buat.hmmm.penat la nk kemas rumah nie.dah xtaw nak kemas ape.

theres a tyme aftr i sampai kl, mama ckap;

mama : adik digalakkan untuk tidak pergi ke tempat2 yang ramai orang taww.
me : means??
mama : H1N1 laa.
me : oke ( so whats the deal??)
mama : adik kena la elak frm going out especially to bb ke pavi ke.
me : (fuck off.)

babi nie mngambil kesempatan nak galakkan lagi mak aku xbgi aku keluarrrr.xbestttt nye.

malam sabtu;

mama : adik esok mama kua g terapi taww.
me : oke.alaaa.tiqah nak kua.tgk transformers ( my favv)
mama : nty2 je la tgk adikk.nty adik dpt sesema babi n kena kuarintine n u missed class nty.
me : iye.(aku taw la result aku mcm naikk tapi no need la sampai nak kurung aku as a nerdo)

sekarang aku rase dah membazir duet laa.i need to watch the T movee.i am a big fan kotttt.movee kat pggung bukan boleh tunggu sampai babi hilangg.nty dah nak balik kolej n kua melaka semate2 nak tgk movee T.
kalau mcm tu, mama ayah save some money for me okeh!

but as im thinking again;
nape mama bole keluar tapi aku xboleh???




3 comments:

[*fAt!n aSiLAh*] said...

she's worried bout u la dear..
sbo ya..
i pon lom tgk jgk..
sdihnye :(

atiqah said...

huhuahua.
alaa.
nasb same.
hehehe

[*fAt!n aSiLAh*] said...

tuh r..
saya sangat sedih :(