20090629

yeah like always teman kan mama ke taman tun hussien onn.pergi terapi mama and as for me just lepaking alone at mcdonalds yang hanya 25langkah dari terapi mama.and again im driving the car.penat pulak.tapi mcm mane nty nak bawak balik segamat.hahaha.sabar atiqah sabar.after terapi went to the mall.oh yeah maybe kat the mall xada ape2 yang menarik.bought some stationary and baju dr applemint.

nie ada gambar jacko and kiko yang sebokkk je baring depan umah mcm baring kat pantai hawaii je.

buruk gile perangai diee..

mama; nie bukan adik nak membalas dendam sebab xbagi kuar umah its just
"ape salah nya habiskan duit untuk tqah, tqah kan dah lama xbalik umah"
oke.ayat pancing mama tok berbelanja.
"mama, baju dekat belle tadi tu kann nice tawww.tapi after 50% pon rm50.nevermind laah."
baju dekat belle mmg cantik and they have my size.mama ckap i dah suka pakai baju ketat tapi i rase mane ada laa.just i pakai inner and it make me mcm pakai ketat.

jalan2 ternmpak a nice blouse + kemeja.tah laah.cant describe it.punya semangat belek2 sebab 50% sale.rupa nye salesgirl tu ckap nie harga dah after less.

terus senyum lebar kat mama.yes.berjaya pikat dengan senyuman yang xseberapa.

dan tidak lupa jugaa.



2 comments:

artistiksyurgaloka said...

adorable gile pic u yg tgh tu.
;)

btw,thnks 4 cmmnting.
tu la my dad.
org sedih lg buat lawak.
xboleh nak serious lgsung.
hehe.
;p

atiqah said...

hehe
tq jugakk.
best2.
love to read yours