20100915

there is a friend named FAUZIYAH

kami kenal masa sekolah dulu dekat SEK.MEN.AGAMA.KL atas bukit tu.tu lah sekolah kitorang yang kata nya sangat famous dengan kerajinan dan kepandaian anak2 melayu ISLAM;) kitorang mula rapat masa form 4 sebab kan saya kena menggantikan ahli kadet bomba yang tak dapat kebenaran untuk wakil bomba peringkat kebangsaan.so dari situ saya rapat dan mula belajar kawad bomba kerana yang dulu nya saya adalah KRS;p belajar punya belajar dan kebetulan saya masuk untuk acara kawad kaki berkumpulan basah.where kitorang akan berlari mengangkat HOS BOMBA BERAT 20KG fuhhh.memang berat.nampak tak sekarang kenapa aku tough?? haha.lepas tu kami rapat bila dah pergi kem di titiwangsa dan pergi wakil semua tu lah.

tapi kami kelas lain.pojie ni pandai.dia rajin.bagus bukan mcm saya;p then we all rapat and ada satu gang nama geng tegas.each one of us ada tahap ketegasan masing2 dan saya rasa saya tegas ketiga which mean sgt tegas la jugak,kami banyak kisah kami sendiri.dalam diam2 aku ni cool sebenarnya.haha.perasan je kan.tak sebab kitorang ni antara senior yang mcm best la jugak kan;)) panjang cerita nak cerita sebab pelajar nakal memang banyak buat salah dan banyak la cerita kesalahan dia.

sampai lepas sekolah pun kami rapat jugak sebab kami rumah dekat.even tak jumpa selalu tapi kadang2 lepak bersama2 kemana jua kami ada.haha.geli je.so then dah habis diploma we all sambung degree pulak.pojie ni terlebih excellent so she gt many offer from some best University in Malaysia.lama2 dia fikir dia nak terus kan dengan USM (medic) di INDIA;)) so there go my best friend.

semalam ada lah ambil gambar sikit2 kan.so ni ja apa yang terlintas nak upload;)






1 comment:

it's me : fadhzillah ashraf said...

poji pakai baju saye d cni..ahaks...miss her :)