20090224

legaa;

captured by nadia.mulut aku kering + burokkk (;

hari me n my fren went to pasar malam agk la awal kan.around 4pm til 530 kot.bapak lame kan.kenapa lame.tnye la si mok epit n nad.membeli belah makanan yang ada.kejap nak yang tu n nak yang ni laa.mcm2 la.lepas dah nak balik tu bole plak amy ckap penat.oke.kami duduk bersantai n mengumpat mcm bese.mlm plak ada claz law.when suddenly i have no idea yang nak dpt result test 1 law.mmg aku cuak.epit mcm xnak plak xbole nak dok diam kan.aku senyap tapi dalam mase yang same xbole nak buat ape melainkan tengok lect pggl name sorg2 tok amek paper n kasi advise skit.alhamdulillah aku n epit dpt markah yang same A.thanks Allah.sangat la mencuak kan.thanx jugak kepada sape yang memberi sokongan padu kat diri aku.hah aku xbole nak dok diam kann.mama ckap congrats.sejukk je haty nie.mama called tadi n juz tnye kabar anak2 nye di segamat nie.oke maybe thats all for tonyte.maw study finance.ada quiz esokk.



4 comments:

tintin said...

mulot yg heot
sengal ouh
dushhhh

halmi said...

terbaek
bgus2 caye dri sendiri
esk pon ttp A jgk kn kn..
:)

dynac3064 said...

"mulot yg heot
sengal ouh
dushhhh"

gulp...

teetee said...

ah.korang nie mmg suke nak kutok burok nyer mulut aku nie kan.haahah.
teruskan kutukan masing2.