20090612

mengamuk nak makan piza;

haih dah la my class started at 2pm.ive decided to go a lil bit late.memandang kan qaqa g melaka and agpon orang ramai baru abes solat jumaat.gerak dr bilik dalam pukul 2pm jugakk.as we all around bape orang jek yang sampai class.tunggu 1 hour for PM nak datang pasal unemployment yang dia sendiri ckap semlm nak ajr tyme class hari nie.penat tunggu dia xdtg kami bla je.balik kolej trus ckap

"pom jom g makan piza"
pom dgn muke terkejut

"ok"

hah.bukan nak mengamuk pon just i rase nak njoy for a moment.penat lah belajar jek.dah la result baru dpt.xada sape yang nak celeb plak tuh.so kami pon g la ngn pom jekk.pom hanya tukang makan je laa.

aku order
meal3 topping : hawaiian supreme.
add on : chicken wing(sweet and spicy)

akhirnya xabes pon and bungkus laa.jalan2 kat segamat usha kasut yang sgt la banyak.dah mcm gudang ape tah.

aku nmpak suci jek.(hari jumaat hari mulia)

pom pon nmpak hepi jek sebab xpayah bayar.jom jerit celebrate 2 orang je mcm orang gile

yeah kami kenyang(=

lastly aku nga kenyit mate yang pastinya.haha.
dalam plastik ada fruit wasser.sedappp.


mama tolong masuk kan duit lagi yekk.esok nak main bowling pulakk (x

6 comments:

[*fAt!n aSiLAh*] said...

sye pon nk jugak!!

atiqah said...

hehehe.
nti yer fatin akuh kan kat segamat.
hahaha

Asyraf Abdul Rahim said...

eh kite pun nak jugak atiqah!
hehe. fruit wasser pon boleh. :)

atiqah said...

nope.
cannot.
fruit tu tok kite jekk.
hahaha

thesilentprincess said...

weh.."TERIME KASIH ABG MIRUL" sbab kasi sewa kete..lau tak kmpunan ko nk makn piza tu..wahahaha..
pe pun, thankz gak eh..blanjo..wakakaka
next sem dl la lg...ak lak mtak ko blanje kt scrt rcpies..hahahaha...
hope badi dl ko tempias la kat aku eh..hehehe

atiqah said...

hahaha.
baik laa.
hahaha.
nak secret??
victoria secret maw kaa??