20090613

something that we've shud done;

a day me and pom went for bowling.oh s*** bowling segamat mmg xbest lahh.sekadar okok je tempat dia.mmg so old punye tempat.huuu.first we've met abg mirul da owner of the car.kepale die luke kena jahit 8 jahitan dah sgt ngeri.rambut die merah2 mcm kaler rambut.hmm.pity you abg.hope you get well soon oke (=

sy mmg gelak begini.hahaha(=

main for the first set; mcm biase lah aku mmg juara la kann.3 strike in 1 set.hebat lahh.jatuhan pin above 100.xsempat nak tgk.and the second round sebab dah penat kann so menurun lahh.dpt berape tahh.8+ kot.padan muke ko tqah.

after dat i ask pom g upwell nak g usha kasut.im searching for a nice slipar.ive alrealy found one but unfortunately they dont have me size.pity me.mmg aku xbole nak terima slipar lain.its a brand brazil.(im not so sure) yellow and green in color for sure.ahh.im still thinking of it.hmm.

and trus menuju ke pusat hiburan keluarga.i said to pom main mesin yang tgkap barang tuh.act; mmg nak balas dendam coz before diz ive played and mesin tu tipuuu.if not kitorang dah dpt la 2 patung lembu yang chomel.tadi i try again and suddenly mmg dpt laa.patung hello kitty.and we've decided kasi abg mirul as a get well soon present.heee.

trus cari pasar malam.nak parking mmg sgt lah susah.mcm ape jek.beli makan abg mirul and g makan at cactus je lagi.hehe.

and balik dengan hati yang riang gumbira tapi dalam haty banyak lagi xstudy.helppp.

ive got test 2 ecomal diz monday.wish me luck.

3 comments:

.nurfazlen. said...

benci
asek jln2 ngn pom jek
jelez:(

atiqah said...

huhu.
alaaa.
jgn laa mcm tuh.
hehee.
nty la kitorang g ngn korang yer.
bawak g bundle.
funfair ag.
hahaha.
aku **g ko lahhh

[*fAt!n aSiLAh*] said...

gud luck dear :)