20090720

maaf kepada semua;

hmm.aku pulak yang rasa a lil bit xbest.there are many kind of reasons.where the previous post make everybody unhappy.aku mnx maaf wehh.i might need a room or a place where i can put my anger into it.or in other word; i need a fren.
aku mnx maaf lah kalau post yang lepas ada buat orang tersinggung ke nanes ke.
i didnt mean it to say mcm tuh.and i realize that everyone have their own perception.sume orang ada cara nak kasi pendapat kan.
so dengan suke hati nye saya simpan je post yang lepas dekat draft.harap sume puas hati dengan ini.dan aku pon boleh lah menangis seorang diri.
thank you
)=
maaf dr dalam hati atiqah abd rani

9 comments:

SaiyidahAisyah said...

wehh. jangan la begini.
everybody made a mistakes kann.
saba lah.
kan people belajar dari kesilapan.
sabar lah dear.
aku bukan nak marah or benci ko pasal post lepas, just aku terase hati je. aku pun pakai selndang an ann.
takpe2, pasnih sape2 yang nak pakai selendang kite welcome kansaje.
everybody layak nak pakai and buat ape dorang suke.
dan selendang tuh tak pernah sesekali pun dilabel yuna or sape2 yang pakai selendang tiru yuna.
ko kena ingat tuh jangan senang2 steriotype manusia.
k dear.
eh ehh.
jangan sedeh.
aku kawan ko jugaa. :)
kawan belog :)

atiqah said...

oke.
thanx.
i didnt mean too.
sowe oke

SaiyidahAisyah said...

its ok.
sowrie too if my komen agak drastik n wat u terkejut.
happy blogging babe.

SaiyidahAisyah said...

ehh aku terbaca komen ko kat blog para. pastu aku tak sempat pulak nak baca ko reply komen aku smlm.

what do u mean ada orang nak tiru ko?

ohh, thats mean post yang lepas pasal ada orang nak tiru ko dan ko marah la hehh?

mesej tak sampai lah wehh.
lagi2 dibaca oleh orang berselendang mcm aku.
mmg aku terasa hati laa.
sowrie la geng.
takpe la at least ko belajar something dari ape yang ko dah buat an ann.
aku bukan suke wat orang bersedey wehh. sorie la kalo brsedey psl semalam.
jangan la riso sebab aku tak simpan dalam hati after dgr explaination ko.
okep.
cheer sudah. key.

atiqah said...

xape laa.
huhu.
menda dah lepas.
aku pon penah buat n kena mcm nie jugak.
bile pk2 balik what comes around goes around kann.

yang pakai selendang tu aku sendiri pon pakai jugakk.
ada yang nak ikut cara aku ckap.
care aku makan.
tu yang rase mcm annoy jek.
yang pasti bukan ahli blog laa.

maybe aku xplain xdetail n buat ramai org terase.

SaiyidahAisyah said...

what comes around goes around?
eh ehh. cm takde kaitan je dan aku tak faham kenapa ayat tu digunakan skrg tapi takpelah suke hati ko lah.
haha.

betul ka ko ada bukti sahih dak tu ikot cara ko semua.
relax sudah.
die suka style ko ah tu, tu sebab dia buat begitu.
ko patut berbangga apa.

SaiyidahAisyah said...

bukan ke supposely what goes around comes around ke. haha. ape2 jelah. same meaning je.

SaiyidahAisyah said...

laen kali ko explain je detail bia kami2 semua blogger nih baca luahan hati ko dan memahami. pa salahnyaaa. dah kate luahan hati. ann?
maybe next time kena perdetail kan sikit lahh.
tak pun berkias pun oke.
takut jadik benda yang sama. org lain terasa pulaa.
ngeee.
just kritikan weh.
jangan mara haa.

Para Jamaludin said...

hah! macam ni la anak mak!
(bila ms aku beranakkan korang)