20091004

hari jadi saya


lepas habis test HRM, I pon unline mandi makan dan makan dan ngantok sudah.bangun2 pukul 12 sebab messages banyak masuk sebab wish birthday.thanx guys.lepas sebok baca dan reply messages orang ramai suddenly mata nie kuar kan air mata.tak tahu lah nape sayu sangat malam tu.*yelaa maybe mcm xada orang yang sambut kot* nangis dan terus nangis.tapi paksa diri tido awal sebab esok ada modul pulak.haish.
okay kita skip2 cerita yang panjang sangat and then sampai la the end of modul, semua orang nyanyi kan lagu birthday.terharu lah I.and dapat duit raya aka duit birthday kot.thanx to PM Ahmad Nawawi.teehee.
sampai la kemalam tu I bergayut sampai lah suara pon dah mcm ada dan tak ada.webcam dengan kawan2 dan thanx lagi sekali sebab nyanyikan lagu atas arahan I.* kena paksa*hahaha.
thanx kepada mereka2 yang wish guna sms sejati ni
*megikut urutan*
1. shahril sulaiman
2. zaman (adik agkat)
3. lindo
4. iezzam (transport)
5. mohd suhaib
6. amy kebat
7. ahmad fauzi
8. kak ekin
9. qaqa (atiqah che hassan)
10. hazidah
11. nadia azmi
12. afie retro9
13. AYAHANDA
14. IBUNDA
15. harlina
16. fauziyah ashraff
17. aida senawi
18. hazra
19. afzan
20. angah( mohd icfa)
21. lana madihah
22. kak hajar

thanx kepada mereka yang wish via facebook


yang rakan2 yang lain thanx jugak la taw.

kat budak2 class/ rumates/ and to all.

okay after modul dah habis I hv decide dat gayut sampai mati if I can tahan sakit tekak nie.tahan dan terus kan tahan.tiba2 happy birthday to you...

thanx especially to them;

harap korang tak nampak "gemok" tu.

3 comments:

.nurfazlen. said...

aku nmpk laa gemok tuh
ahhaa

atiqah said...

haha.
oke.
sebab ko yang beli la bungek.

tintin said...

rmai nye kawan2 wish...
bergayut ea....jeles jeles...tipu..huhuhu..