20091124

kisah tentang anak buah saya;

Saya cuba remember all those days when I was young macam Ain and Wani. Dan cuba makan ais krim yang besar pun dah macam comot banyak sangat. Sekarang mana nak ada dah ais krim macam dulu. Budak2 nak yang besar2 sebab lagi puas. Macam anak buah saya seorang nie. Makan ais krim Wall's dengan comot nya.



oke sangat la comot kan. Dan ini pula tentang Amani Balqis. Sedap kan nama dia.Dia kuat menangis. Sangat akrobatik dan ada potensi untuk menjadi ahli gimnas yang berjaya. Semalam genap lah dia setahun. Happy Birthday Wani. Cepat2 la berjalan yee.


huh? dapat handphone for birthday?hehe

5 comments:

FatiN AsiLAh said...

they r so adorable~~

+black.angelz+ said...

hp 2..
blh bg aku x??
kikiki..

atiqah said...

hahaha.
tnye la budak kecik tu.
hehehe

tintin said...

ain yg comel

atiqah said...

aku lagi comel