20090228

find yourself;

when i was listening to someone thots ptg tadi.about me.me im being as nice as i can as long i can make fren wit her again.i noe after banyak menda yang berlaku maybe she need some space to make it ryte again.u noe i forgive u wit wat uve done before diz.u may have best fren who alwais be there for u but why u dont ever appreciate her for what she have done for u.can u ever make frens wit gurls i mean frens remains forever kan.sometimes i was thinking about u n other things.its juz make me tah laa.i blame u for what uve done wit urself.everything in da world can change la.dulu aku pon pernah la nak ckp aku might not change.but i was wrong i might change n im doing it.
i try so hard to accept frens the way they are.but not for this one.coz u make sins.i ask u; i beg u pliz change.choose da ryte way to solve something.there many way that u can choose besides the way ure taking now.hah.aku merapu.nak taw nape.sebab aku xpaham dengan perangai pompuan walaupon aku perempuan.orang pernah ckap.cintai lah orang yang mencintai kamu dan jgn la kamu cinta orang yang kamu cintai.aku suke bace ayat tue.i heard frm other side dorang ada salah paham je.xtaw mcm mane nak buat sedar tapi aku dah sedar.aku ubah tapi aku xpaham kau lah.kenapa masih nak tah la.maaf lah.sudah berjumpe family.dah dpt lampu hijau.kau nak aku buat ape supaya kau gembira.aku beralah? pernah terpikir tapi haty dah bersatu.hah aku nak menangis lah.bye2.
:(

3 comments:

tintin said...

nuratiqah bte abd rani
sabar la yer
jgn cepat berubah hati
abg caye kamo =)
yg penting skng nie stdy
keyh
tu lg penting dri masalah yg dtg yg xkn selesai jawpn nye
bersabar tau ;)

teetee said...

ok la abg.
thanx.
haty2 di udara nty.

dynac3064 said...

"sape2 punye blog yang difollow oleh kwn xkan terlepas dari dikomen oleh kawan"(remember this ayat..)

wakaka..

"nuratiqah bte abd rani
sabar la yer
jgn cepat berubah hati
abg caye kamo =)"

yup, inna assobru min al-iman..

sesungguhnye sabar itu separoh daripade iman

(my alim frien said, its better change the separoh to sebahagian jekk.., sebab sebahagian mean half.. and macam besa sangat??)

;) may Allah bless u two, Insya Allah..