20100628

was and still be friends.

tajuk nak gempak bagai.tapi hati aku tak ada sapa yang tahu betapa panas nya hati aku.nak cerita panjang sangat tapi apa yang aku dapat bukti semua nya jadi satu penipuan yang besar.aduhai kawan sedar lah diri.kitorang terima kau seadanya.kau huduh mana pon aku kawan jugak.ada ke aku tak kawan.tak ada laa.aku geram sebab kau dah tipu satu hal lah.then kau hasut minda kawan2 baik kau dengan cerita kau pulak.then kau tambah2 cerita lagi.aku dah tak sanggup nak dengar dengan semua yang lebat2 tu.aku biasa aja.aku terima diri aku.kau bila nak mcm tu.aku tak tahu nak cakap apa la.aku geram.kau mcm nak blame aku sekarang.sebab rahsia tipu2 kau hampir terbongkar la kan.aku geram tapi aku sabar je lah.sebab aku kawan kau lagi.kau tak fikir ke kau tu ada hidup yang best dah.but you have ruin that with your lies.aku geram.aku harap satu hari nanti kau akan tell us the truth.come from your heart and not force by us.harap sangat.if kau baca blog aku kau jumpa la aku kau bgtaw.kita selesai secara aman.aku dah banyak tahu menda yang kau tipu2 tu semuanya salah.tak ke parah if kawan2 lain semua tahu dan kau akan tak dipercaya lagi.okay lah.cukup untuk aku cakap.penat fikir.

ke kau ada sakit mental eh?

8 comments:

Anonymous said...

ckp org lebih..budget ko tu best sgt..

atiqah said...

orang tak tahu cerita jgn suka2 nak ckp.aku tak best pon.biasa je dgn hidup aku.org sederhana buat cara kita sederhana.bukan nak ckp pasal kemiskinan or kaya sekarang.cakap tentang menipu diri sendiri dan kawan2.kau nak sokong mana? yang tipu diri dan kawan2 or kawan yang nak bantu kawan yang lain supaya berkata benar???

Anonymous said...

ko ni memang suke dgn publisiti murahan mcm ni kan, lama aq perasan dah..pemikiran dalam kotak..suke cari kesalahan org lain tanpa melihat diri sendiri..itulah kate org, bangkai semut di seberang nampak, bangkai gajah depan mata telepas pandang..manusia-manusia...

mataku_cokelat said...

anonymous jgnla gune bhasa kasar beb..member gua 2...lau xpuas ati ckp depan2 kot bro..jumpela face to face..xpayah nak show off tp actually ko takut ngan dri ko...k?

atiqah said...

if aku ada salah pd diri ni org tegur aku.mcm tu kan kawan.saling tegur menegur.bukan nak cari salah org.dah menda tu salah.aku pon ada jugak tipu2 ni tapi bukan menda yang besar pon.nak tipu kawan tak ada la kot.setakat nak gurau senda sikit2 je la.nak berkwn biar lah ikhlas.tak perlu nak tipu diri.tu je sebenarnya.yang kau emo lebih kenapa? terasa ke.mnx maaf lah kalau terasa.aku buat ni umum.untuk aku jugak.kalau ada salah kita tegur tak ada kita senyap je la.apa yang aku post dekat blog aku semua apa yang aku nak share.tak ada pon nak sentuh bab kutuk kawan berbagai.semua untuk aku dan kawan2 renung diri sendiri.

Anonymous said...

betul2.ak rase dia memang bajet bagus je.lame dah ak perhati jugak.mencari publisiti murahan memang dia expert.dah memang sifat dia macam tu agaknya.terima jela anugerah Allah tu.tak semua orang ade klebihan tu.hahaha

mataku_cokelat said...

dahla..ckpbyak pun xguna lau dlm dr 2 xder kesedaran...

farysaSINSabell said...

to anonymous:
gua respek la lu!!!!
klu lu laki, eyh JANTAN, lagi gua respek...!
cayalah bro...
sbb lu low profile, tu yg gua respek...
tau tak lu ni mcm apa, lu mcm org penakut mencarut sorang2 dlm jamban...
be gentleman bro, show urself...
tp, lu jgn ingat gua ni minat kat cek atiqah pulak ok hahahak...

to atiqah rani:
lu pun gua respek gak, lu berani...!
tp lu trlampau direct sangat kot,
mungkin mengguris perasaan sesetengah pihak...
tp, lu jgn ingat gua minat kat encek anonymous pulak ok hahahak...

to both: marilah kita berdamai!