20100625

need your opinion;))

apa pendapat kawan2 adakah patut aku tukar kampus atau tidak??

kampus s.alam atau kampus melaka

okay lately aku rasa mcm nak tidur pon susah.atiqah kau dah dpt sambung belajar bersyukur lah dengan apa yang kau dapat tu.ya ya saya sangat bersyukur dapat belajar.saya dapat
UITM MELAKA- DEGREE IN INTERNATIONAL BUSINESS
okay kan saya dapat course yang saya nak dan tempat yang macam not bad.
at first masa check result bangun pukul berapa tah si laki lily suruh check.kenapa tah aku bangun pagi2 mcm tu.okay then check2 rasa bersyukur.terus aku tak tidur lepas tuh.aku mcm sedih sgt sebab aku tak dpt s.alam.aku tak tahu nape nak s.alam so bad.aku okay je mana2 pon.then now aku rasa dah pasrah dapat mana2 pon aku okay je.tadi aku boleh bertekad aku stay je lah melaka kan.bukan teruk mana pon.dekat bandar je kot.

aku dengan tujuan niat suci murni aku pilih nak belajar dekat melaka.lepas tu end up pulak zuhdi IM aku cakap dia dapat IB s.alam.bagus la kan.rumah dia dekat.aku redha dengan apa yang aku dapat sekarang.aku terima tapi dalam hati masih ada yang berkata aku nak s.alam.

TOLONG AKU BUAT KEPUTUSAN MUKTAMAD.
penat lah nak fikir kan je.even menda kecil pon.

ini melaka

kos belanja tak semahal dekat s.alam (rumah)
tak perlu nak berebut parkir or bus mcm s.alam
cuma naik lif je nak ke kelas
ada apartment yang org ramai cakap okay dan best
lect semua okay/senang nak score
bila stress ada entertainment yang okay la.
ada pantai.
tgh2 antara segamat dan kl ( tak ada kaitan )
ramai kawan dekat melaka
senior pun ada dekat sana.

ini s.alam

kos belanja banyak(rumah kereta)
kena naik bus if nak ke kelas.mcm leceh je
kampus besar best.tapi nampak crowded pulak.
kolej mcm susah nak dpt( kata lily)
senior ada kat sana.
dekat dengan rumah.
kawan pon ada dekat sana.
lect IB pun okay dekat sana.
nanti JAN 2011 fak bisnes nak tukar ke puncak alam.

dengan ini aku sangat lah mcm nak dpt menampar dari semua orang.
okay.need ur opinion.

aku dengar fakulti business nak ditukar ke puncak alam jan 2011.so plan aku 1st sem score habis2 punya.then 2nd sem aku apply tuka ke puncak ke kan kan kan.;))

leave a comment after kawan2 baca.sekian.aku penat.nak mimpi indah semua.

5 comments:

Anonymous said...

quit je la..haha

nabila ismail.. said...

sila join saya di s.alam r ejow!!!

atiqah said...

aida: nak nak.nanti kalau ejow tak belajar aida rotan okay??

anony: tak nak quit.

artistiksyurgaloka said...

asal niat nak blaja.mane2pon bole.hihih.
s.alam seronok ape.even tough sket.but then byk kemudahan. plus,induk. :)

AZELA said...

weh..shah alam je..jgn manyak songeh lagi...ehhehe...