20081210

para pengKRITIK;

oke.dalam beberape hari nie aku asek nak survey aje.survey ape?? ape lagi cam slr la kan.walaupon dunno bile nak beli tap aku suke nak berangan japp.hehehe.aku ada laa mnx some of my frens opinion kat dorang.(mereka ini ada photographer muda yang aku kagumm (; ) nie ape yang dorang ckap;

[aku ada survey antara canon 1000d (bukan canon d60-kesilapan; maaf )&& nikon d60]

kadir : huh?nikon bole tolak tepi laa.jgn amek sony, berlagak je lebih.amek la canon.gmbar xbyk noise.(kitorang g tempat sony) haa.tgk nie lense die mahal ohh.sume almost nak 1k && beribu je.tgk gmbar nie.byk kan bintik2.amek la canon.(aku taw die sokong canon sbb die penggunanya.hahaha).kalu canon 1000d tu xpayah la amek.function xberapa sgt.tgk mcm i gune canon yang kecik je.(aku xngat model ape tah die ckap).tapi gmbar cantik.tgk iklan gambar yang dekat adidas nyer butik ni.( kebetulan lalu situ.hahaha.) nie die gune cam canon.i suggest kalu u nak canon 450d.function oke.gmbar pon oke.jgn tgk pada mp(megapixel) tu xpenting.yang penting quality gambar.

mayo : aku pilih sony.(die nie mmg degil.xpaham soklan aku).sony bagus laa.ko jgn tgk kat mp.ko tgk kat sensor die.kalu cam tu besa, sensor besa.sensor besa cantik la gmbar die ( aku mmg buat2 paham). canon && nikon pon amek sensor dari sony jugakk.cube ko tgk sony a200.skunk da murah.dalam 1k lebeh.canon tu bole buat main bola je.tapi kalu canon && nikon amek la canon.gambar cantik laa.( sekarang baru die jawab soklan).haha.

thanks la kawan2 aku.wat i mean here is dat canon la oke.this is my passion for art.i work hard for it evntou i juz in bisnez lane.theres nothing wrong wit it kan.heee.

3 comments:

kadirchan said...

ehh..
ape ni???
ckp kadir plak..
ahahhahaha..
tapi seriously la..
get a canon..
you won't regret.

teetee said...

hahaha.
oke kadir.
hehehe.
thanks nway.

tiQsZiE Shinoda said...

im Nikon d60 users

seyes
u wont regret!