20090721

hello and happy reading to my readers (= ;
hari2 yang sangat lah membosankan.even tou aku mmg malas nak buat kerja but it hope dat aku tak tinggal solat.theres nothing to post about.but it seem dat aku sangat lah boring.kredit tak ada sebab aku asek topup kan orang je.just forget bout what happened.ape yang berlalu aku malas nak pikir dah.
aku lupe pulak.tyme skolah dulu bnyak menda yang aku selalu buat tapi bile dah masuk U aku pon lupa dah.
one of it ialah;
bila aku marah/ hot tmpered la kannn.aku suke la g surau kat skolah tuh.almaklum lah aku nie skolah agama a.k.a produk yang gagal.tenang hati aku bile mandi and solat tadi.aku dah lupe menda2 yang merepek tu and start a new chapter walaupon sepatut nya ramai orang buka buku baru bile tahun baru.hahaha. tapi bagi aku
jadikan hari ini lebih baik daripada semlm dan esok lebih baik daripada hari ini.

5 comments:

SaiyidahAisyah said...

:)

.nurfazlen. said...

wat happen?
dlm 1 ari mcm byk jek luahan prasaan..
huhhu
sori la quite bz ngn 8sgmen asek kne lpk blek shu jek xdpt nk lpk ngn ko..
huhu

atiqah said...

xada ape laa.
buhsan je kat bilik niee.

tintin said...

syg..
hahaha
topupkn saper hah?
hmm
can i knw???

atiqah said...

xada la topup kan sape2 laki pon.
topup kan kawan2 gurl laa.
tiqah syg kan abg