20090923

rezeki raya kami;

me : aku tak jadik kua laa.mak aku cakap tak payah pergi pon tak ape.so?
pojie : buhsan lah.
me : jom la kua.klcc.
pojie : oke.mandi dulu.

oke.kalau nak di jadikan story kat sini senang aje.kitorang buhsan sangat2 la kan.jadi heading to klcc.for movie and lunch maybe.sampai2 aje kitorang tgk ramai nya orang kat movie ni.
movie [x]

after makan dan makan dan borak dan mengidam dalam an hour la jugak.bergossip lagi.cerita sana sini dan situ dan mcm2 lagi.dan mengusha makhluk2 ciptaan tuhan yang seksi lagi seksa.

kami pon bergerak lah ke mana2 kata nya mahu ke kinokuniya.kami dah sempat pon membelok ke petrosains dengan harapan gila kami mahu enjoy mcm tyme muda2 dulu.seronok gila naik menda yang mcm telor yookies tuh.* semangat*. dari jauh kedengaran, tiket for petrosains dah habis.we are so sorry.harapan kami musnah.penat beratur baru satu minit.suddenly pojie nak g counter kat skybridge klcc nak amek form for trip course die.
movie [ x ]
lunch [ / ]
kinokuniya [ x ]
petrosains [ x ]
skybridge [ / ]
sampai aje kat counter skybrigde tuh amek form tuh nak membaca lah kami.then, ada akal lain pulak.pojie ada tak tiket lagi.naik skybrigde jom.harapan musnah lagi when akk tuh cakap sorry la adik dah abes.kalau nak esok dtg la lagi pagi2.tak apa and we were heading to one gallery yang ada kat sebelah counter tuh.

tiba- tiba...

laki : adik2, nak tgk tiket jap.
kami : nak masuk gallery ni kena ada tiket ke?
laki : nak tgk surat tuh jap.*tengok dan tengok *nak masuk skybrigde ke.
kami : kitorang tak ada tiket la.dah abes.
laki : tak apa la.abang ada 2 tiket kosong.
kami : huh?

dengan sangat lah blur nya kitorang pon masuk lah dan pakai tag.memula mmg la sangat blur gila mcm weh ape menda nie. dah rezeki lagi maw tanya.dengan bodoh nya kami masuk dan buat mcm biasa.aher kami tawu bahawa yang ada kosong so abang tu kasi lah kitorang masuk.kalau nak masuk jugak kena lah beratur mcm nak beli tiket konsert coldplay , nak pegi gig kami bukit jalil tuh dan mcm2 lagi.sangat lah ramai gila.

mcm mana happy nya kitorang mmg sume orang tak boleh nak gambar kan lah.sume staff klcc tuh bertegur ngan kitorang sebab maybe we are d only malay yang visit skybrigde tuh.we be proud to be MALAYSIAN. bukan nak bangga la kan tapi nak jugak sebab kitorang rasa bukan suma rakyat malaysia dah naik skybrigde tuh.seriously best.i wud like to suggest dat apa kata pegi la cuba something yang korang tak penah buat and one day u'll find out dat apa yang korang buat tuh boleh dibangga kan.( hanya untuk perkara yang berfaedah sahaja.) merempit, ambil dadah dan yang ada kaitan dengan menyalahi undang2 agama tidak diambil kira oke.

mari kita lihat pada gambar2 yang ada.
hahaha





shades kami mengancam kan.i wonder boleh tak kalau tak pulang kan.

colorful kan.merah biru kuning.mcm bendera je.hahaha

sampai disini saja rancangan lawatan sambil belajr bersama atiqah.sehingga berjumpa lagi.

5 comments:

tintin said...

hee..best nye..n cntik blog anda

atiqah said...

huhu.
tak siap lagi laa.
wawawa

tintin said...

oke la tu...
pecinta alam

atiqah said...

uik?
ok.
xbole nak edit dah.
wawawa.
nak carik yang lain lah.

house for shopper said...

hye,do visit my blog for online shopping..there are alot of item u can found;)thanxs