20100529

bakar kenangan.

terima kasih wahai kawan.ohya kau lupa kah kita kawan.kepada kawan saya yang bernama shahril sulaiman.terima kasih lah kerana membakar segala surat2 dan dikirim aku dahulu.kurangnya akal kerana membakar kenangan yang mungkin boleh menjadikan kau gembira bila membaca nya.tidak ada rasa menghargai langsung.aku tak kesah pon kau nak buat ape.tu hak kau.tak payah lah nak bagi balik barang2 aku.aku tak bg ape2 pon.kalau ada pon aku dah bagi tu bagi sudah.simpan elok2 je lah kan.kau nak tahu hidup aku.hidup aku elok2 saja.sihat walafiat.sedang meramai kan kawan.aku single lagi sejak aku clash dengan kau.aku belajar pon suka hati je.family aku sihat2 saja.

kau pulak bagaimana? ohya dengar cerita kau ada gf baru lepas kau break dgn aku.sapa dia.ex gf kau dulu yaa.semoga berbahagia la.aku tak sangka kau cepat cari pengganti.harap2 hidup kau bahagia la.aku sentiasa doakan yang terbaik.

aku ada baca blog kau.thanks la taw.buat aku rasa dihargai bila kau bakar semua surat aku tu.aku simpan lagi.kau tak rasa mcm bersalah ke? oh tak ea.kalau aku lah kan.aku rasa bersalah taw.ada orang cakap apa yang lepas tu semua kenangan kita.jadikan ia sebagai pengajaran.aku buat macam tu.kau lain ya cara nya.tak mengapalah.aku paham hidup kau mcm mana.aku harap kau jumpa lah orang pengganti aku yang boleh jaga kau ya.salam persahabatan aku untuk kau.


bila kawan aku layan mcm kawan.bila kekasih aku layan mcm kekasih.sekarang semuanya kawan aku.dan kau tak ada hak nak merasa perasaan yang tak sepatut nya terhadap aku.sekian.

maaf jika ada terasa hati.aku cuma bercerita kan saja.

5 comments:

FAUZI a.k.a HARDxEDGE said...

bila da bakar ianye menjadi debu..dan bertebangan di angkasa..kenangan itu akan bertaburan di mana2... :)

tintin said...

xd lg penganti ak slepas kau pergi dlu.kau pndai brkate2.ckp ak cpt cri pnganti.ak tau sape ak.ak buat smue tu sbb nk lupekn kau.mak ak asyk tnye kau je.ak benci ar.xtau nk kate ape.lepas ak bkar tu.ak rase puas.sgala mslah hlang mcm tu je.smkin ak simpan,smkin ak ingt.biarla ia brterbngn dgn tiupn angin.ak xlyak nk sahutnye lg.jujur ak katekn ni.kau ingt ak mcm lelaki2 yg mcm kau jumpe sblum ni.yg bole ingt knangn blik.cmtu ea?ak xpnah amik ksempatan k ats kau atiqah rani.xtrlintas langsung. .kau buatlah ap yg kau nk wt.pandai2 la kau jage dri.time kaseh sbb buang ak sbgai kwn kau.ak xkesah dh.

atiqah said...

oh yeke.siapa yang buang aku dulu?
siapa cakap kau amik kesempatan dekat aku?? aku tak ckap pon begitu.kita dah besar.move on la.aku tahu kau yang tny dekat formspring kan?? ngaku je la.aku mcm tahu je.berbincang pasal kematangan.sweet and sour memories.hidup ada ups and down.tempuh hidup tu then kau survive lah.susah mmg susah.sebab tu aku ramai kan kawan.aku lupakan semua nya.siapa perempuan yang delete aku mula2 tu.kau kata kan ex kau yang baru.ohya kau kata baru lagi dr aku.maksudnya kau kapel la kan.aku ckp berdasarkan ape yang aku bace text msg.thanks

tintin said...

bila mase ak main formspring tu whai atiqah. .dmi allah. .xpnh d niat nk tnye kt kau dgn mgunakn bintng tu.buang mase.baik ak tnye direct. .seatle. .ska t kau la.nk rmai kwn k x. .ak xksah. .bdn n hati kau. lalala.ape2 je la pasl ex tu.yg pnting ak lbh ska jaln sowg2 .n kua ngn mbr2 ak. .xpyh nk d teman2.hdup solo lg simple atiqah rani. .huhu.kau menang .kau menang. .yeahh.aku bg kmenangn untk kau. .

atiqah said...

ape kejadah nya nie.bosan nya.ahaha.