20090425

habisss;

finally i just finished my muet yang xbest gile.its a bit hard act.mmg susah sebab format dah baru.nway, thanx to fatin sebab help a lil bit at the end of the day.mmg aku xbape nak stadi la kann.malas.xtaw nak study ape laa.aku nie pon kat cc kat segamat.hang out wit frens yang sengal tapi best.aku lapar tapi dah makan.nak taip kat keyboard cc nie membuat kan aku nak jeit je yukkkssss.berhabukkk kot.mmg kotor la tgn nie.ke aku je yang rase mcm tu eh???
aku ngntok.just now i called mama, eh mama called aku.ooo.mama n ayah ada suprise??? tah lahh.just wait and see.tgu la aku balik umah nty oke.hahaha.just 2papers go.
mgt 300 (done)
fin 262 (done)
law 251
mkt 310
ada tak yang windu aku??aku rase lindoo je kot and some other frens.heee.lepas nie nak g karokkk dalam box.nak lepas gerammm.aku xtaw nak ckap ape sebenarnye.sebab kat cc nie aku xada mood sgt laaa.malas jee.mood biase aje.yang pasti aku malas.
currently listening to; i miss you like crazy (the moffats)
dedicate to mohd shahril sulaiman. <3

4 comments:

.linlindo. said...

ble aku wndu ko ragu..
hahaha
da la glap cc neh kn
seram
tkt aku

tin susu said...

aq pn rindu kt ko la..
huhu..
ngntok meyh..
dh la cc ni gelap..sakit mte aq..
huhuh

amir acap said...

saye pon rndu kamu...hahaha...tbe2 je kan..hehehe

_fAtyn+aSiLAh_ said...

aku pon rindu ko jgk :)